ViLa Wellness

Hitta din inre kompass

Mitt citat

Att våga är att förlora fotfästet för en stund
Att inte våga är att förlora tron på sig själv
-Kirkegaard

Min resa

Jag har alltid haft en mycket stark intuition och en förmåga att läsa av stämningar när jag kommit i närheten av en person eller in i ett rum. Ofta har jag haft nytta av min känslighet men den har ibland varit till en belastning då jag inte kunnat skilja på vilken känsla som är min eller någon annans. 

Under min utbildning på Kilden i Köpenhamn har jag lärt mig att hantera min intuition och kan använda den på ett mycket mer konstruktivt sätt i både massage, samtal och vid guidning av meditation. Det gör att jag inte dräneras utan tvärtom blir full av energi och det känns härligt.  

Jag går en 3-årig utbildning till samtals-och massageterapeut vid Kilden i Köpenhamn som har utbildat över 750 terapeuter sedan 1989. Utbildningen är KAM-godkänd i Sverige och den ger tillgång till att bli RAB-godkänd efter danska Socialstyrelsens regler. Det ger garanti för professionalism och seriositet. 

Jag jobbar deltid som medicinsk sekreterare sedan 2005 och har erfarenhet inom både privat och offentlig vård. 

Under 2001-2014 var jag kontaktperson i en samtalsgrupp för föräldrar som förlorat barn och som finns i Laholm/Halmstad. Jag är också medlem i VSFB, en nationellt täckande förening. 

Volontär på självmordslinjen Halmstad